Lääkisopiskelija, tule kehittämään lääkäriseuran koulutustoimintaa – hae koulutusvaliokuntaan

Koulutusvaliokunta etsii uutta näkemyksellistä opiskelijajäsentä vuosille 2020–2022, lähetä hakemuksesi viimeistään 6.1.2020.

Koulutusvaliokunnan jäsenenä pääset kehittämään uusia koulutus- ja oppimismenetelmiä sekä suunnittelemaan koulutushankkeita valiokunnan työryhmissä. Valiokunta kokoontuu kuusi kertaa vuodessa, työryhmät tapaavat erikseen. Duodecim korvaa matkakustannukset ja maksaa kokouspalkkiot.

Tavoitteellista tekemistä ja innostavaa ideointia

LL Eino Herhi on ollut Koulutusvaliokunnan opiskelijajäsen vuodet 2017–2019 ja vaikuttaa nyt Duodecimin valtuuskunnassa. Herhi kertoo ajan koulutusvaliokunnassa olleen merkityksellistä yhdessä tekemistä ja ystävyyttä.

– Koulutusvaliokunnan opiskelijajäsenenä olen päässyt työskentelemään taitavassa porukassa yhteisten tavoitteiden eteen. Tärkeiden teemojen edistäminen on ollut palkitsevaa, erityistä siitä on tehnyt kokemus yhteenkuuluvuudesta ja ystävyydestä, kuvailee Herhi.

Koulutusvaliokunnan vahvuuksia ovat monipuolinen osaaminen ja näkökulmien rikkaus. Luottamuksellisessa porukassa on lupa innostua ja ideoida rohkeasti.

– Tässä mahtavassa porukassa saa upean näköalapaikan kollegion ajankohtaisiin asioihin ja pääsee vaihtamaan kokemuksia lääkärin uran eri vaiheista. Luovassa yhteisössä ideointi ja työskentely on innostavaa.

Oletko koulutuksesta kiinnostunut idearikas medisiinari, jolla on into kehittää seuran koulutustoimintaa taitavassa porukassa? Hae mukaan koulutusvaliokuntaan!

Lue lisää toiminnastamme verkkosivuiltamme. Lisätietoa antaa koulutuspäällikkö Juha Pekka Turunen, juha.turunen@duodecim.fi

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen hakemus@duodecim.fi viimeistään 6.1.2020.