Anja Snellmanin luotsaamassa podcastissa pohditaan, elämmekö murehtimisen kulta-aikaa?

Mieletöntä, Anja Snellman! on Kustannus Oy Duodecimin julkaisema ja kirjailija, terapeutti Anja Snellmanin juontama asiaa, tarinoita ja tunteita poreileva podcast.

Podcastin kolmannessa jaksossa  Anja Snellmanin vieraana on psykologi ja tietokirjailija Jan-Henry Stenberg, joka kertoo, milloin jatkuva vatvominen alkaa haitata elämää ja miten patologiseksi muuttuneesta murehtimisesta voi päästä eroon. Elämmekö murehtimisen kulta-aikaa?

Mitä murehdit eniten ja mitä viimeksi? Miksi me tunnumme murehtivan asioita enemmän kuin koskaan, vaikka kaikki olisi hyvin? Jan-Henry Stenbergin teoksia ja HUS Mielenterveystalon nettiterapioihin perustuvia itsehoito-oppaita voit ostaa Kustannus Oy Duodecimin verkkokaupasta. Podcastin kuulijat saavat alennuksen jaksoissa käsiteltävistä kirjoista.

Podcastin toisessa jaksossa Anja Snellmanin vieraana on psykologi, psykoterapeutti Sanna Aulankoski, joka on kirjoittanut työuupumuksesta. Jaksossa pohditaan muun muassa sitä, miksi elämme aikaa, jossa kaksikymppiset väsyvät työelämään ensimmäisen kerran? Tutustu myös Sanna Aulankosken kirjoihin.

Podcastin ensimmäisessä jaksossa syvennytään tietokirjailija, psykologi ja psykoterapeutti Katja Myllyviidan kanssa tunteisiin. Tutustu myös Myllyviidan kirjoihin.

Kustannus Oy Duodecimin verkkokaupassa kaikki kirjat –30 %, ilman toimituskuluja 13.11.2019 asti.