Tutustu Ahdistuneisuus-häiriöiden Käypä hoito -suositukseen podcastina!

Kuuntele autossa, liikennevälineessä tai lenkillä! Uusimpana Käypä hoito -podcastina on julkaistu Ahdistuneisuushäiriöiden Käypä hoito -suosituksen tiivistelmä.

Käypä hoito tarjoaa tietoa suosituksista myös podcasteina. Podcastit ovat pääosin terveydenhuollon ammattilaisille suunnattuja tiivistelmiä eri suosituksista, mutta kokeilussa ovat myös potilasversioista tehtävät podcastit. Niiden tarkoituksena on tuottaa tutkittua terveystietoa helposti omaksuttavalla tavalla erityisesti nuorille.

Tutustu Käypä hoito -suosituksiin ja potilasversioihin podcastina

Käypä hoito -suositusten tiivistelmät podcastina:
UUTUUS: Ahdistuneisuushäiriöt, ADHDDyslipidemiatKohdunkaulan, Emättimen ja ulkosynnytinten solumuutokset, NiskakipuKeliakiaTupakka- ja nikotiiviriippuvuuden hoito ja ehkäisyUniapneaVirtsankarkailu (naiset),

Käypä hoito -potilasversiot podcastina:
Siedätyshoito, Sivuontelotulehdus (poski- ja otsaontelo)Tunnista  aivoinfarkti – hoitoon ja heti!Seksitaudit.