Anja Snellmanin luotsaamassa podcastissa pohditaan, miksi työ saa meidät uupumaan?

Mieletöntä, Anja Snellman! on Kustannus Oy Duodecimin julkaisema ja kirjailija, terapeutti Anja Snellmanin juontama asiaa, tarinoita ja tunteita poreileva podcast.

Podcastin toisessa jaksossa Anja Snellmanin vieraana on psykologi, psykoterapeutti Sanna Aulankoski, joka on kirjoittanut työuupumuksesta. Jaksossa pohditaan muun muassa sitä, miksi elämme aikaa, jossa kaksikymppiset väsyvät työelämään ensimmäisen kerran? Tutustu myös Sanna Aulankosken kirjoihin.

Mieletöntä, Anja Snellman! –podcastin lähtöoletuksena on: elämä on kummallista ja ihmismieli ihmeellinen. Kohtaamisissa puhutaan vain elintärkeistä asiosta: henkisestä hyvinvoinnista, mielenterveydestä, rakkaudesta ja seksistä – asiantuntevasti, armollisesti, kepeästi ja henkilökohtaisesti.

Podcastin ensimmäisessä jaksossa syvennytään tietokirjailija, psykologi ja psykoterapeutti Katja Myllyviidan kanssa tunteisiin. Tutustu myös Myllyviidan kirjoihin.

Kustannus Oy Duodecimin verkkokaupassa kaikki yleiset tietokirjat –25 %, ilman toimituskuluja 30.10.2019 asti.