Liikunnalla terveyttä – Duodecim Omahoidon uusi verkkokurssi

Liikunnalla terveyttä on tietopaketti niille, joille liikunta ei ole ollut elämäntapa ja jotka harkitsevat liikunnan aloittamista terveyssyistä. Tutustu uuteen verkkokurssiin Duodecim Omahoidossa, löydät palvelun kuntasi sosiaali- ja terveyspalveluiden sivuilta.

Verkkokurssin tarkoituksena on kannustaa vähän liikkuvia lisäämään askelia arkeen ja parantamaan lihasvoimaa terveysliikuntasuosituksen mukaisesti. Tietopaketti antaa hyödyllistä tietoa liikunnan monista suotuisista vaikutuksista kehon toimintaan sekä opastaa turvalliseen ja kuntoa kohentavaan liikuntaan.

Liikunnalla terveyttä tietopaketti tukee Omahoidossa aiemmin ilmestyneitä verkkokursseja Onnistu painonpudotuksessa ja Tyypin 2 diabeetikon ABC.

Siirry Liikunnalla terveyttä -verkkokurssiin »

Duodecim Omahoito on osa kuntien sähköisiä terveyspalveluita ja täydentää terveydenhuollon ammattilaisten vastaanotoilla antamaa omahoidon ohjausta. Verkkokurssit, videot ja artikkelit antavat käytännönläheistä tietoa sairauden seurannasta ja hoidosta.


Lisätietoja Duodecim Omahoidosta: omahoito(at)duodecim.fi.