Uusi Käypä Hoito podcast siedätyshoidosta!

Käypä hoito tarjoaa tietoa suosituksista myös podcasteina. Podcastit ovat pääosin terveydenhuollon ammattilaisille suunnattuja tiivistelmiä eri suosituksista, mutta kokeilussa ovat myös potilasversioista tehtävät podcastit. Niiden tarkoituksena on tuottaa tutkittua terveystietoa helposti omaksuttavalla tavalla erityisesti nuorille. Kuuntele autossa, liikennevälineessä tai lenkillä!Uusimpana Käypä hoito -podcastina on julkaistu Siedätyshoidon Käypä hoito -suosituksen potilasversio.

Tutustu muihin Käypä hoito -podcasteihin:

Käypä hoito -suositusten tiivistelmät podcastina: ADHDDyslipidemiatKohdunkaulan, Emättimen ja ulkosynnytinten solumuutoksetNiskakipuKeliakiaTupakka- ja nikotiiviriippuvuuden hoito ja ehkäisyUniapneaVirtsankarkailu (naiset),

Käypä hoito -potilasversiot podcastina: Siedätyshoito, Sivuontelotulehdus (poski- ja otsaontelo)Tunnista  aivoinfarkti – hoitoon ja heti!Seksitaudit. Tulossa: Ahdistuneisuushäiriöt!