Paranna potilasturvallisuutta ja säästä aikaa: ota päätöksentuki haltuun!

Mikä päätöksentuki on, ja voinko hyödyntää sitä omassa työssäni? Miten se toimii? Tällä Oppiportin uutuuskurssilla opit päätöksentuen perusteet.

Terveydenhuollon toiminta laajenee, ja sen kustannukset kasvavat kiihtyvällä vauhdilla. Lääketieteen kehitys on johtanut tietotulvaan, joka kuormittaa ammattilaisia terveydenhuollon arjessa ja pahimmillaan vaarantaa potilasturvallisuuden.

Päätöksentuki on sähköinen työkalu, joka on suunniteltu ratkomaan näitä ongelmia. Se toimii potilastietojärjestelmän sisällä ammattilaisen apurina ja sisältää laajan paletin potilasturvallisuutta parantavia toimintoja. Lisäksi se säästää ammattilaisen aikaa. Päätöksentukea hyödynnetäänkin yhä useammissa tilanteissa ja terveydenhuollon yksiköissä Suomessa ja ympäri maailmaa.

Koulutus on suunnattu lääkäreille, sairaanhoitajille sekä muille terveydenhuollon ammattilaisille ja alan opiskelijoille. Koulutuksen suorittaminen ei edellytä Oppiportti-lisenssin hankkimista.

Lisätietoa: oppiportti@duodecim.fi

Siirry koulutukseen »