Ajankohtaiset

Kuulumisia kirjatyön takaa – Tietokirjaviikko ja kirja-ale!

Tällä viikolla vietetään tietokirjaviikkoa. Millaista tietokirjan kustannustoimittaminen voikaan parhaimmillaan olla? Kustannustoimittajamme Iiris Penttilä kertoo kuulumisia  kirjatyön takaa:

”Kun sain Jari Sinkkosen Kiintymyssuhteet elämänkaaressa -kirjan työlistalleni, en voinut muuta kuin hymyillä. Tiesin, että tylsää ei tule olemaan. Olihan tämä jo kolmas kirja, jonka sain Jarin kanssa tehdä. Kokouksissa, toimitustyön lomassa, keskustelut polveilivat niin ihmisen elämänkaaren vaiheissa ja sodan jälkeisen Suomen tunnelmissa kuin musiikissa, ilossa ja surussa. Oli ihana päästä lukemaan käsikirjoitusta ja oppimaan uutta. Voisiko kustannustoimittajan työ olla mukavampaa.” Iiris Penttilä – Kustannustoimittaja

Tutustu Kiintymyssuhteet elämänkaaressa -kirjaamme. Katso myös kirjavideo.

Kustannus Oy Duodecimin verkkokaupassa tietokirjaviikolla kaikki kirjat -30 %, ilman toimituskuluja 1.9. asti. Siirry verkkokauppaan >>