Kurkista tunnelmiin kirjatyön kulisseissa – tietokirjaviikolla kirjat –30 %

Tietokirjan tekeminen on mielenkiintoinen matka – kulisseissa käydyt keskustelut ja uuden tiedon oppiminen ovat kustannustoimittajan työn parasta antia. Nyt tietokirjaviikolla kaikki kirjat verkkokaupassamme –30 %, esimerkiksi Jari Sinkkosen suosittu Kiintymyssuhteet elämänkaaressa.

–  Kun Sinkkosen Kiintymyssuhteet elämänkaaressa -kirja napsahti työlistalleni, en voinut muuta kuin hymyillä tyytyväisenä. Vaikka kirjan silloinen työnimi ”Kiintymyssuhdeteoria” viittasi alussa tylsästi teoriaan, tiesin, että tylsää ei tule olemaan, muistelee kustannustoimittaja Iiris Penttilä.

Kirja oli Penttilälle jo kolmas Sinkkosen kanssa tehty – yhteistyö oli tuttua ja kirjan sisältöön sukeltaminen innostavaa.

– Kokouksissa, toimitustyön lomassa, keskustelut polveilivat niin ihmisen elämänkaaren vaiheissa ja sodan jälkeisen Suomen tunnelmissa kuin musiikissa, ilossa ja surussa. Oli ihana päästä lukemaan käsikirjoitusta ja oppimaan uutta. Voisiko kustannustoimittajan työ olla mukavampaa, tiivistää Penttilä.

Tutustu Kiintymyssuhteet elämänkaaressa -kirjaan verkkokaupassamme. Katso myös video, jossa Sinkkonen kertoo kirjan teemasta.

Kustannus Oy Duodecimin verkkokaupassa tietokirjaviikolla kaikki kirjat 30 %, ilman toimituskuluja 1.9. asti. Siirry verkkokauppaan »