Tutustu päivittyneeseen EKG-tietokantaan

Terveysportin EKG-tietokannan sisältö on tarkistettu ja päivitetty. Kauttaaltaan uudistuneita osuuksia ovat lasten EKG:n erityispiirteitä ja tahdistin EKG:tä käsittelevät luvut. Myös muihin osuuksiin on tullut tarkistuksia ja täydennyksiä.

EKG-tietokanta sisältää käytännön työssä yleisimmin esiintyvät ja potilaiden hoidon kannalta olennaisimmat EKG-muutokset. Teos auttaa ja tukee EKG:n tulkintaa. Sähköinen esitystapa hakutoimintoineen soveltuu erinomaisesti EKG-kuvamateriaalin tarkasteluun.

Tietokanta sisältää myös EKG:n tulkinnan lähtökohtia ja systemaattiseen tulkintaan opastavia artikkeleita. Potilastapaustehtäviä avulla on mahdollista harjoitella systemaattista EKG-tulkintaa ja opetella EKG-viivaimen käyttöä.

Tutustu päivittyneeseen sisältöön »


Terveysportti-palvelu on maksullinen. Kysy lisätietoja organisaatiokäyttöön terveysportti(at)duodecim.fi.