Helsinki Pride -viikko: yleiset tietokirjat -30 %, ei toimituskuluja! Tutkittua tietoa mielen seksuaalisuudesta ja tunteista

Tällä viikolla vietetään Helsinki Pride -viikkoa. Kustannus Oy Duodecimin verkkokaupassa yleiset tietokirjat -30 % ei toimituskuluja 30.6.2019 asti!

Suomen suurin kulttuuri- ja ihmisoikeustapahtuma juhlistaa tasa-arvoa, yhdenvertaisuutta sekä kaikille kuuluvia ihmisoikeuksia. Erityisesti terveys-,  sosiaali- ja kasvastusalojen  ammattilaiset kohtaavat työssään päivittäin seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvat henkilöt kaipaavat usein erityistukea liittyen etenkin siihen, miten ympäröivä yhteiskunta ja yhteisö heidät kohtaa. 

Kolmekymmentä vuotta seksuaaliasioita tutkinut, niistä kirjoittanut ja esitelmöinyt tutkimusprofessori Osmo Kontula kertoo Mielen seksuaalisuus – Tutkimusmatkoja mielen seksuaalisuus -kirjassaan  käytännön kokemuksia psykoterapeuttisesta hoitotyöstä.  Kirjan monet käytännön esimerkit ja harjoitukset tuovat uusia näkökulmia niin seksuaalisuudesta kiinnostuneelle yksittäisille lukijalle kuin terveydenhuollon ammattilaisellekin.  Lue lisää

Keho ja mieli – johdatus psykofyysiseen psykoterapiaan tarjoaa tietoa kehopsykoterapiasta ja sen käyttömahdollisuuksista. Kaikessa psykoterapeuttisessa työskentelyssä pyritään helpottamaan psyykkisen tilan avautumista asiakkaan tavoittelemalle muutokselle. Kehopsykoterapiassa tuetaan mielen toiminnan herkempää tiedostamista sellaisena kuin nämä toiminnot ilmenevät ruumiillisesti ja ihmissuhteissa. Lue lisää

Tunne tunteesi -kirjan tarkoituksena on auttaa lukijaa tunnistamaan tunteisiin liittyviä vaikeuksia, kohtaamaan hankaliksi koettuja tunteita ja hyödyntämään tunteiden tarkoituksenmukaisuutta omassa elämässä, ihmissuhteissa ja itselle tärkeiden asioiden edistämisessä. Kirjan harjoitukset auttavat sinua rauhoittumaan ja säätelemään tunteitasi. Kun opit käsittelemään tunteita, löydät omat arvosi ja mielekästä sisältöä elämääsi. Samalla edistät terveyttäsi ja saat mahdollisuuden parantaa ihmissuhteitasi. Lue lisää