Reumasairaudet – uutuus Terveysportin Pitkäaikassairaudet-tietokannassa

Uusi Reumasairaudet korvaa Reuma-tietokannan Terveysportin Pitkäaikaissairaudet-tietokannassa. Reumasairaudet käsittelee tuki- ja liikuntaelimistön toiminnan häiriöiden ja sairaustilojen tutkimusta ja hoitoa sekä sairauden kanssa elämiseen liittyviä kysymyksiä.

Reumasairaudet-tietokannan aineisto on toistaiseksi edeltäjäänsä suppeampi, mutta aineisto täydentyy kuluvan vuoden aikana. Pääpaino sisällössä on tulehduksellisissa reumasairauksissa, joita ovat mm. nivelreuma, lastenreuma, selkärankareuma, psoriaasiartriitti, reaktiivinen niveltulehdus, kihti, Lymen tauti, Sjögrenin oireyhtymä, SLE ja polymylagia rheumatica. Muita käsiteltäviä sairauksia ovat mm. fibromyalgia, nivelrikko, selkäsairaudet ja osteoporoosi.

Reumasairaudet on tarkoitettu lääkäreille, reumahoitajille ja muille reumasairauksien hoitoon osallistuville ammattilaisille sekä potilaille ja heidän omaisilleen.

Siirry Reumasairaudet-sisältöön »


Terveysportti-palvelu on maksullinen, ota yhteyttä »