Ajankohtaiset

Asiakas ja psykologi kohtaavat Helsingin Sanomien viikon kirjassa

Millaisia tuntemuksia työuupumus aiheuttaa? Miten työuupumusta voidaan ennalta­ehkäistä? Helsingin Sanomien viikon kirja Voimat takaisin – Tietoa ja dialogia työuupumuksesta vastaa  psykologin ja asiakkaan vuoropuhelun kautta.

Psykologin ja työuupumuksesta kärsivän asiakkaan yhteistyönä syntynyt Kustannus Oy Duodecimin Voimat takaisin – Tietoa ja dialogia työuupumuksesta -kirja auttaa uupuneita ja uupumuksen uhkaamia oivaltamaan uupumukseen johtavia syitä omassa elämässään ja puuttumaan niihin terveellä tavalla. Kirjassa esiteltyjä tieteellisen tutkimuksen tuloksia sitoo yhteen kuvaus yhdestä todellisesta uupumiskokemuksesta ja siitä toipumisesta.

– Kuvaan kirjassa omia tuntemuksiani uupumuksen aikana ja akuutin vaiheen jälkeen. Pohdin oman kokemukseni kautta suorittamisen dilemmaa, joka on ollut kohdallani ainakin jollain tasolla se sytytyslanka, joka on mahdollistanut uupumuksen, kertoo Maaret Lundahl, joka on kirjan kokemusasiantuntija.

Lue Helsingin Sanomien juttu kirjasta.

Tutustu myös muihin työhyvinvointi– ja työelämäkirjoihimme verkkokaupassamme. Kaikki kirjat nyt -30 %, ei toimituskuluja 10.6.2019 saakka.