Ajankohtaiset

Haemme Oppiporttiin päätoimittajaa

Oppiportti on sähköinen oppimisympäristö, joka tarjoaa terveydenhuollon ammattilaisille ja opiskelijoille mahdollisuuden ajasta ja paikasta riippumattomaan koulutukseen. Palvelun keskeisinä sisältöinä ovat verkkokurssit, sähköiset oppikirjat, luennot ja laitekoulutukset. Oppiportin asiakkaita ovat terveydenhuollon julkiset ja yksityiset organisaatiot, instituutiot sekä oppilaitokset ja yliopistot.

Haemme nyt

Päätoimittajaa

vastaamaan Oppiportin sisältöjen strategisesta kehittämisestä, asiantuntijayhteistyöstä ja sisällöntuotannon johtamisesta.

Päätoimittajana vastuullasi on, että Oppiportin sisällöt ovat laadukkaita ja ajantasaisia ja että sisällöt vastaavat asiakkaiden ja käyttäjien tarpeita. Toimit läheisessä yhteistyössä Oppiportin liiketoimintapäällikön ja koko tiimin sekä yhteistyökumppaneidemme kanssa siten, että Oppiporttia kehitetään asiakaslähtöisesti toimintaympäristön ja teknologioiden muutoksia ennakoiden. Toimit verkkokoulutusasiantuntijoiden esimiehenä.

Toimintatapasi on rakentava, avoin ja aktiivinen. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot, kyky rakentaa pitkäaikaisia tekijä- ja asiakassuhteita ja olet vakuuttava yhteistyökumppani. Olet järjestelmällinen ongelmanratkaisukykyinen ja sinulla on luovia ideoita.

Toivomme sinulta

 • tehtävään sopivaa lääkärin koulutusta
 • kiinnostusta, kokemusta ja näkemystä osaamisen kehittämisestä osana alan organisaatioiden toiminnan laatua
 • laajaa ymmärrystä terveydenhuollon toimialan monimuotoisuudesta, kehityksestä ja täydennyskoulutuksen tarpeista
 • osaamista verkkopalveluiden kehittämisestä ja tulevaisuuden kehitysnäkymistä
 • erinomaisia yhteistyö- ja kommunikointitaitoja
 • strategista ajattelukykyä
 • ymmärrystä liiketoimintaympäristöstä
 • verkosto-osaamista.

Tarjoamme sinulle

 • näköalapaikan sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten osaamisen ja toiminnan laadun kehittämiseen
 • mahdollisuuden kehittää koulutusta ja palveluamme yhdessä alan huippuasiantuntijoiden kanssa
 • monipuoliset työtehtävät
 • joustavat työskentelymahdollisuudet ja viihtyisät työtilat Helsingin ydinkeskustassa
 • asiantuntevan työyhteisön ja kattavat työsuhde-etuudet.

 

Tiedusteluihin vastaa päätoimittaja Hanna Pelttari (6.6. alkaen 050 339 8881), liiketoimintapäällikkö Mari Ketola (050 581 9221) tai toimitusjohtaja Pekka Mustonen (050 595 9730). Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi viimeistään 19.6.2019 mennessä osoitteeseen mari.ketola@duodecim.fi.

 

Kustannus Oy Duodecim julkaisee tietokantoja, verkko-oppimisympäristöä, terveydenhuollon järjestelmiin integroituja ratkaisuja sekä kirjoja lääketieteen ja terveydenhuollon ammattilaisille. Julkaisemme myös kansalaisille suunnattua terveyteen ja sairauksiin liittyvää tutkittua tietoa ja sovelluksia. Toimintaamme ohjaa omistajamme, Suomalaisen Lääkäriseuran Duodecimin, yli 130-vuotinen perinne luotettavan ja ymmärrettävän lääketieteellisen tiedon julkaisijana.