Ajankohtaiset

Kehitä tietoturvaosaamista Oppiportin uutuuskoulutusten avulla!

Oppiportissa on julkaistu kaksi uutta sosiaali- ja terveydenhuollon tietoturvakoulutusta. Kurssit on tehty yhteistyössä Huoltovarmuuskeskuksen Kyber-Terveys-hankkeeseen osallistuvien sairaanhoitopiirien kanssa. Hankkeen yhtenä tavoitteena on sote-sektorin ammattilaisten kyberturvallisuusosaamisen kehittäminen.

Tietoturva sosiaali- ja terveydenhuollossa -kurssilla käydään läpi sosiaali- ja terveydenhuollon tietoturvan perusteita. Koulutuksessa perehdytään tietoturvallisuuden käytänteisiin, ohjeisiin ja niiden soveltamiseen käytännön työssä. Kurssin käynyt ymmärtää, miksi tietoturvaohjeet ja niiden noudattaminen on tärkeää ja mitkä voivat olla seuraamukset, jos ohjeita ei noudata. Koulutus antaa valmiuksia toimia tietoturvallisemmin ja ymmärtää oman vastuun tietoturvan edistämisessä.

Verkkokurssi on tarkoitettu kaikille sosiaali- ja terveydenhuollon työntekijöille.
Siirry kurssiin >

Johdon ja esimiesten tietoturvakoulutuksessa perehdytään sosiaali- ja terveydenhuollon tietoturvallisuuteen johdon ja esimiesten näkökulmasta. Kurssin käynyt ymmärtää tietoturvallisen toiminnan merkityksen sosiaali- ja terveydenhuoltoalalla sekä keskeisen roolinsa esimiehenä tietoturvakulttuurin rakentamisessa ja henkilöstön sitoutumisen edistämisessä.

Koulutus on suunnattu sosiaali- ja terveydenhuollon johtamiseen ja kehittämiseen osallistuville henkilöille.
Siirry kurssiin >


Varmista työnantajaltasi tai oppilaitokseltasi käyttöoikeus Oppiportti-palveluun. Kysy lisää oppiportti@duodecim.fi.