Ajankohtaiset

Duodecim-sovelluksen ladanneiden joukosta arvottu puhelimen voittaja

Duodecimin pääsiäiskampanja on päättynyt. Kaikkien Duodecim-sovelluksen  ladanneiden jäsenten joukosta arvottiin Honor 10 -puhelimen voittaja.

Honor 10 -puhelimen arvonta suoritettiin  kaikkien 30.4.2019 mennessä Duodecim-sovelluksen ladanneiden Suomalaisen Lääkäriseuran Duodecimin jäsenten kesken Duodecim-seuran toimistolla  2.5.2019. Arpaonni suosi Katariina Vettenrantaa Sastamalasta. Voittajalle on ilmoitettu asiasta henkilökohtaisesti. Lue arvonnan säännöt »

Jos et ehtinyt ladata sovellusta kampanjan aikana, kannattaa se tehdä nyt! Duodecim-sovelluksen kautta pääset D:n palveluihin ja jäsenetuihin kertakirjautumisella ja saat tietoosi uutuudet, tarjoukset ja muut ajankohtaiset asiat. Palveluista sinulle aukeavat ne sovellukset, joihin sinulla on käyttöoikeus.

Sovellus on Suomalaisen Lääkäriseuran Duodecimin jäsenkortti ja Kustannus Oy Duodecimin tekijäkortti. Sitä näyttämällä voit hyödyntää jäsenetuja esimerkiksi Duodecimin osastoilla lääketiedetapahtumissa sekä asioidessasi Suomalaisessa Kirjakaupassa.

Sovelluksen voit ladata puhelimeesi AppStore– ja GooglePlay-kaupoista. Sovellukseen kirjaudutaan Oma Duodecim -tunnuksilla.

Tutustu Duodecim-sovellukseen tarkemmin ja lataa se puhelimeesi!