Jäsen: Lataa ilmainen Duodecim-sovellus ja voita puhelin!

Nyt kannattaa ottaa uusi Duodecim-sovellus käyttöön: Kaikkien sovelluksen 30.4. mennessä ladanneiden jäsenten kesken arvotaan Honor 10 -puhelin.

Laitoimme kaikki munat samaan koriin! Duodecim-sovelluksen kautta pääset D:n palveluihin ja jäsenetuihin kertakirjautumisella ja saat tietoosi uutuudet, tarjoukset ja muut ajankohtaiset asiat. Palveluista sinulle aukeavat ne sovellukset, joihin sinulla on käyttöoikeus.

Sovellus on Suomalaisen Lääkäriseuran Duodecimin jäsenkortti ja Kustannus Oy Duodecimin tekijäkortti. Sitä näyttämällä voit hyödyntää jäsenetuja esimerkiksi Duodecimin osastoilla lääketiedetapahtumissa sekä asioidessasi Suomalaisessa Kirjakaupassa.

Sovelluksen voit ladata puhelimeesi AppStore– ja GooglePlay-kaupoista. Sovellukseen kirjaudutaan Oma Duodecim -tunnuksilla.

Hyvää pääsiäistä! Lue myös pääsiäissihteerin blogi »


Tutustu Duodecim-sovellukseen tarkemmin ja lataa se puhelimeesi!


Honor 10 -puhelimen arvonta suoritetaan kaikkien 30.4.2019 mennessä Duodecim-sovelluksen ladanneiden Suomalaisen Lääkäriseuran Duodecimin jäsenten kesken Duodecim-seuran toimistolla (Kalevankatu 11) toukokuun 2019 alussa ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Duodecimin henkilökunta ei voi osallistua arvontaan. Lue arvonnan säännöt »