Terveydenhuollon laskentatoimi haltuun Oppiportin koulutuksilla

Oppiportin terveydenhuollon laskentatoimen koulutuksissa käsitellään sekä perusteita sekä terveydenhuollon johtamista palvelevan laskentatoimen sovelluksia. Soveltamista harjoitellaan lasku- ja pohdintatehtävillä.

Terveydenhuollossa tulee pyrkiä viisaaseen rahankäyttöön. Terveydenhuollon toiminnan laadulliseen kehittämiseen osallistuvan ammattilaisen on hyödyllistä ymmärtää toiminnan taloudelliset perusteet. Tavoitteena on tuottaa mahdollisimman suuri hyöty kansalaisille.

Terveydenhuollon laskentatoimi -koulutuskokonaisuuden verkkokurssit on suunnattu terveydenhuollon johtamiseen ja kehittämiseen osallistuville ja muille terveydenhuollon ammattilaisille sekä kaikille lääkäreille ja lääketieteen opiskelijoille.

Koulutuskokonaisuuteen kuuluvat seuraavat verkkokurssit:

  • Terveydenhuollon laskentatoimen perusteet
  • Terveydenhuollon laskentatoimen sovelluksia (uutuus)

Koulutusten asiantuntijoina ovat toimineet professorit Martti Kekomäki ja Teemu Malmi.

Siirry koulutukseen »


Oppiportti-palvelu vaatii käyttöoikeuden, kysy lisää oppiportti@duodecim.fi.