Ajankohtaiset

Duodecim hakee osa-aikaista viestintä- ja koulutusassistenttia

Huom. Hakuaika tehtävään on päättynyt 25.3.

Tule tekemään merkityksellistä työtä tutkimuksen, lääketieteen ja kansanterveyden edistämiseksi! Suomalainen Lääkäriseura Duodecim hakee Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevaan toimistoon osa-aikaista viestintä- ja koulutusassistenttia.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn tapahtumajärjestämisen ja viestinnän parissa. Työssä pääset ideoimaan ja käyttämään luovuuttasi. Saat kannustavat ja mukavat työkaverit, hyvän perehdytyksen ja vastuuta osaamisesi mukaan. Meillä voit kehittyä ja kasvattaa ammatillista osaamistasi.

Toivomme hakijoilta hyvää organisointikykyä, iloista asiakaspalveluasennetta, sujuvaa kynää, ymmärrystä verkkoviestinnästä ja sosiaalisesta mediasta sekä kuvankäsittely- ja taitto-ohjelmien perusteiden hallintaa.  Työ on ajoittain hektistä, joten joustavuus ja oma-aloitteinen työskentelyote auttavat siinä onnistumisessa.  Kaikkea ei tarvitse osata valmiiksi, mutta odotamme positiivista asennetta sekä kykyä ja intoa oppia uusia asioita. Työtä tehdään useissa erilaisissa kokoonpanoissa, joten hyvät tiimityötaidot tulevat tarpeeseen.

Viestinnän osalta tehtävät käsittävät sisällöntuotantoa viestinnän eri kanaviin, graafisten ym. aineistojen koordinointia, tilaamista ja muokkaamista sekä viestinnän suunnitteluun osallistumista. Tapahtumajärjestämisen osalta työtehtäviin kuuluu mm. ilmoittautumisten hallinnointia tapahtumajärjestelmän kautta, tapahtumien yhteyshenkilönä toimimista, läsnäoloa tapahtumissa ja koulutuksissa. Työhön liittyy satunnaista matkustamista pääkaupunkiseudun ulkopuolelle (ei edellytä oman auton käyttöä).

Työtä on noin 3 pv/vko ja kesäaikana on mahdollisuus tehdä kesätöitä täysipäiväisesti. Myös työharjoittelu on mahdollinen. Assistentti kuuluu viestinnän ja koulutuksen tiimeihin.

Suomalainen Lääkäriseura Duodecim on Suomen suurin tieteellinen yhdistys, joka kehittää lääkärin ammattitaitoa ja käytännön työtä täydennyskoulutuksen, julkaisujen, hoitosuositusten ja tutkimusapurahojen avulla sekä tuottaa kansalaisille luotettavaa ja ymmärrettävää tietoa terveydestä ja sairauksista. www.duodecim.fi