Käypä hoito -juhlaseminaari 23.5.: ilmoittautuminen avattu

Neljännesvuosisata Käypä hoito -suosituksia takana, mitä on edessä? Tervetuloa Käyvän hoidon 25-vuotisjuhlaseminaariin kuulemaan hoitosuositusten haasteista sekä mahdollisuuksista nyt ja lähitulevaisuudessa

Käypä hoito 25 vuotta -juhlaseminaari ”Ajan mukana elävät hoitosuositukset” järjestetään 23.5.2019 klo 12.15­–16.30, Folkhälsanin Ossian-salissa (Topeliuksenkatu 20, 00250 Helsinki).

Key note -luennon Evidence Ecosystem and Living Guidelines, International Experiences pitää Guidelines International Network -järjestön varapuheenjohtaja, professori Ina Kopp.

Seminaarin tavoitteena on antaa osallistujille käsitys hoitosuositusten haasteista ja mahdollisuuksista nyt ja lähitulevaisuudessa. Tarkastelussa on hoitosuositusten nykyinen rooli perusterveydenhuollossa ja erikoissairaanhoidossa. Ohjautuuko toiminta oikeaan suuntaan? Mikä on hoitosuositusten asema toimintojen muuttamisessa? Hoitosuositusten tulevia haasteita esitellään kansainvälisten kokemusten kautta. Lähitulevaisuuden kysymykset käsittelevät hoitosuositusten yksilöllisyyttä ja potilaiden roolia.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu pian, paikkoja on rajoitettu määrä!