Ajankohtaiset

Duodecim-sovellus on enemmän kuin jäsenkortti – Lataa nyt!

Uusi Duodecim-sovellus on nyt ladattavissa puhelimeesi sovelluskaupoista.

Duodecim-sovellus on oikotiesi jäsenetuihin ja palveluihin. Sovelluksen kautta voit käyttää Duodecimin palveluja puhelimestasi, saat tietoosi ajantasaiset lääketieteen uutiset sekä tuoreimmat podcastit. Sovellus toimii myös Kustannus Oy Duodecimin tekijäkorttina. Sovelluksesta löydät tietoa jäseneduista, tarjouksista, tapahtumista ja muista ajankohtaisista asioista.

Voit ladata sovelluksen puhelimeesi App Store– ja Google Play-sovelluskaupoista.

Kirjaudu sovellukseen Duodecim-tunnuksilla. Jos sinulla ei ole tunnuksia tai et muista niitä, katso ohjeet täältä.

Kirjauduttuasi sovellukseen ovat sen kautta avautuvat palvelut käytössäsi ilman erillistä kirjautumista. Voit pitää omat tietosi ajan tasalla ja varmistaa, että saat Duodecim-lehden oikeaan osoitteeseen. Verkkokaupassa näet automaattisesti tuotteiden jäsenhinnat ja lääkäripäivillä voit ostaa kirjoja jäsenhintaan.

Lisätietoja Duodecim-sovelluksesta löydät täältä »

Tietoa jäsenyydestä »

Jos sinulla on kysyttävää sovelluksesta, voit ottaa yhteyttä jäsenpalveluumme.