Ajankohtaiset

Ehdota Pohjolan ja Suomi-yhtiön lääketieteen palkinnon saajaa

Huomattavasta kansallisesta ja kansainvälisestä elämäntyöstä myönnetään vuosittain suomalaiselle lääkärille 20 000 euron suuruinen palkinto.

Palkinnon saajan valitsee valiokunta, johon kuuluvat puheenjohtajana Suomen Lääketieteen Säätiön hallituksen puheenjohtaja Anne Remes, Suomalaisen Lääkäriseuran Duodecimin puheenjohtaja Leo Niskanen, Finska Läkaresällskapetin puheenjohtaja Caj Haglund, Suomen Lääkäriliiton puheenjohtaja Marjo Parkkila-Harju sekä kaksi Pohjolan ja Suomi-yhtiön hallituksen nimeämää jäsentä. Palkinnon saaja julkistetaan tammikuussa.

Vuonna 2018 palkinto myönnettiin emeritaprofessori, yleislääketieteen erikoislääkäri Marjukka Mäkelälle.

Ehdota palkinnon saajaa 15.11.2018 saakka Lääketieteen Säätiön sivuilla »