Ajankohtaiset

Valtuuskunnan vaalit tulossa – asetu ehdolle ja vaikuta!

Ehdokkaaksi voi ilmoittautua perjantaihin 9.11. klo 16 saakka.

Ensimmäistä kertaa myös opiskelijajäsenet toisesta vuosikurssista alkaen voivat äänestää ja asettua ehdolle valtuuskunnan vaaleissa. Täytä ehdokasilmoituslomake vaalisivuillamme ja toimita se vaikka skannatuna Helsingin toimipisteeseemme perjantaina 9.11. klo 16 mennessä. Tarkempaa tietoa vaaleista löydät vaalisivustoltamme »

Valtuuskunnan jäsenet linjaavat Duodecim-seuran toimintaa terveydenhuollon muuttuvassa toimintaympäristössä. Valtuuskunta on Duodecim-seuran korkein päättävä elin, seuraava 40-jäseninen valtuuskunta valitaan kolmivuotiskaudeksi 2019–2021. Vaalit järjestetään 7.1.–15.2.2019.

Seuraa vaaliuutisointia myös kotisivuiltamme ja somesta #duodecimvaalit!

Asetu ehdolle ja vaikuta!

Valtuuskunnan vaaleihin voivat ryhtyä ehdokkaaksi Duodecim-seuran vaalikelpoiset jäsenet. Vaalikelpoisia ovat ne henkilöt, jotka ovat vaaliluettelossa (seuran jäsenet 30.6.2018). Ensimmäistä kertaa myös opiskelijat toisesta vuosikurssista alkaen voivat asettua ehdolle vaaleissa. Ehdokasasettelu päättyy 9.11.2018 klo 16, jolloin vaaliasiakirjojen on oltava seuran toimistossa Helsingissä.

Ehdokkaaksi ilmoittaudutaan ehdokasilmoituksella (lomake A). Ehdokkaat voivat yhtyä vaaliliitoksi (lomake B) ja vaaliliitot ja ehdokkaat vaalirenkaiksi (lomake C).

Lisätietoja ja ohjeita vaalisivustoltamme »

Miksi valtuuskunnan puheenjohtaja Minna Kaila lähti aikanaan ehdolle vaaleihin? Katso video »