Ajankohtaiset

Haemme lääkäriasiantuntijoita Duodecimin Omahoitopalveluihin

Haluatko mukaan kehittämään monipuolisia verkkopalveluitamme kansalaisten hyvinvoinnin tueksi?

Haemme kahta osa-aikaista lääkäriasiantuntijaa vahvistamaan Duodecimin Omahoitopalveluista vastaavaa tiimiä. Tämän joukon käsissä syntyvät kansalaisten hyvinvointia tukevat verkkopalvelumme, kuten Terveystarkastus ja siihen liittyvät valmennusohjelmat, oirearvioinnin työkalut, pitkäaikaissairauksien omahoidon tuen välineet, Terveyskirjasto ja jatkuvasti kehittyvät terveydenhuollon palveluihin integroitavat ratkaisut.

Tehtävään kuuluu ensisijaisesti kansalaisille suunnattujen lääketieteelliseen näyttöön perustuvien sisältöjen, esimerkiksi Duodecimin Terveystarkastuksen ja -valmennuksen, oirearvioiden ja Duodecimin Omahoidon pitkäaikaissairauksiin liittyvien verkkokurssien kehittäminen.

Odotamme vahvaa ja ajantasaista kokemusta kliinisestä työstä, hyviä tietoteknisiä taitoja, terveydenhuollon järjestelmien ja prosessien ymmärrystä sekä erinomaisia yhteistyötaitoja. Yleislääketieteen erikoislääkärin tutkinto luetaan eduksi. Toivomme, että hakija työskentelee toimen ohella myös potilastyössä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja luovan työn osana moniammatillista ja motivoitunutta osaajajoukkoa toimitiloissamme Helsingin ydinkeskustassa.

Työaika on keskimäärin 20 tuntia viikossa. Työajat ovat joustavat ja ajoittainen etätyö on mahdollista. Noudatamme neljän kuukauden koeaikaa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen 28.9.2018 mennessä tai kysy lisätietoja: kehityspäällikkö Tuomas Lehto tuomas.lehto@duodecim.fi

 

___________________________

Kustannus Oy Duodecim julkaisee tietokantoja, terveydenhuollon järjestelmiin integroituja ratkaisuja, verkko-oppimisympäristöä ja kirjoja lääketieteen ja terveydenhuollon ammattilaisille. Julkaisemme myös kansalaisille suunnattua tutkittua terveyteen ja sairauksiin liittyvää tietoa ja sovelluksia. Toimintaamme ohjaa omistajamme, Suomalaisen Lääkäriseuran Duodecimin, yli 130-vuotinen perinne luotettavan ja ymmärrettävän lääketieteellisen tiedon julkaisijana.