Ajankohtaiset

Uudistunut Kirurgia-kirja on ilmestynyt!

Kirurgia-kirja on tarkoitettu ajantasaiseksi oppikirjaksi ensisijaisesti lääketieteen opiskelijoille ja kirurgiaan erikoistuville.

Kirurgia on useimmat kirurgian erikoisalat kattava alan perusteos.  Kirjan kolmas, uudistettu painos on valtaosaltaan kokonaan uudelleen kirjoitettu vastaamaan alan uusinta tietoa. Uudistettu rakenne nopeuttaa tietojen löytämistä. Taulukot sekä monipuolinen ja runsas kuvitus helpottavat asioiden ymmärtämistä ja omaksumista.

Kirjassa käsitellään erikoisala- ja tautikohtaisesti epidemiologiaa, diagnostiikkaa, leikkausindikaatioita ja hoitotuloksia sekä myös yleisemmin kirurgian eettisiä ja käytännöllisiä puolia.

Kirurgia-kirja on tarkoitettu ajantasaiseksi oppikirjaksi ensisijaisesti lääketieteen opiskelijoille ja kirurgiaan erikoistuville, mutta se soveltuu erinomaisesti myös yleislääkäreille, kirurgian sairaanhoitajille sekä erikoislääkäreille, jotka haluavat päivittää tietonsa.

Tutustu kirjaan verkkokaupassa »


Kirurgia ilmestyy verkko-oppikirjana Duodecim Oppiportissa. Kirjan sähköisessä versiossa on myös linkkejä lisäkuviin ja videoihin.