Ajankohtaiset

Ehdota Duodecimin tiedottajapalkinnon saajaa

Duodecim palkitsee henkilön tai yhteisön, joka on edistänyt lääketieteen ymmärrystä ja arvostusta ansiokkaalla tiedotustyöllä. Lähetä ehdotuksesi palkinnon saajasta 20.6. mennessä.

Aikakauskirja Duodecimin satavuotisen ilmestymisen kunniaksi perustettiin vuonna 1984 tunnustuspalkinto, jonka tavoitteena on korostaa yleistajuisen lääketieteen viestinnän merkitystä. Palkinto myönnetään henkilölle tai yhteisölle, joka on ansiokkaasti tiedottanut lääketieteestä suurelle yleisölle ja siten edistänyt lääketieteen ymmärrystä ja arvostusta.

Vakiintuneen käytännön mukaan palkinto on luovutettu vuorotellen lääketieteen ja viestinnän/journalismin ammattilaiselle tai yhteisölle. Vuonna 2018 palkinto myönnetään viestinnän/journalismin ammattilaiselle tai yhteisölle. Ehdotukseen tulee liittää perustelut ja tiedot niistä ansioista, joiden nojalla palkintoa ehdotetaan.

Palkinnon suuruus vuonna 2018 on 10 000 euroa ja se luovutetaan Duodecim-seuran vuosipäivän tilaisuudessa marraskuussa.

Ehdotukset pyydetään lähettämään sähköpostitse liitteineen osoitteeseen outi.romero@duodecim.fi 20.6. mennessä.

Lisätietoa palkinnosta »