Ilmoittautuminen Duodecimin kansainväliseen symposiumiin 2018 on avattu

Duodecimin kymmenes kansainvälinen symposiumi järjestetään 13.–15.6.2018 Porvoossa Sannäsin Kartanossa yhteistyössä Juho Vainion Säätiön kanssa.

Kansainvälisen symposiumin aiheena on Advancing Behaviour Change Intervention Research to Promote Public Health: Multi-level, complex programs aiming to promote physical activity, healthy nutrition and positive mental health; effectiveness trials and improving dissemination and implementation.

Symposiumin kansainvälisten huippututkijoiden luennoilla, pienryhmissä ja osallistujien posteriesityksissä käsitellään käyttäytymisen muutokseen tähtäävää interventiotutkimusta ja kenttäkokeita kansanterveyden edistämiseksi sekä kroonisten sairauksien ennaltaehkäisyksi.

Tutustu symposiumin ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan täältä.

Symposiumin posteriesitysten abstrakteja voi jättää 15.2.2018 saakka (Huom. uusi päivämäärä). Lisätietoja posteriesityksistä symposiumin sivuilla. Posteriesityksen hyväksymisestä ilmoitetaan maaliskuun 2018 loppuun mennessä.

Symposiumi ja sen sosiaalinen ohjelma tarjoavat tutkijoille mahdollisuuden tavata huippuasiantuntijoita sekä verkostoitua kansainvälisessä tutkijajoukossa.

Symposiumin asiantuntijat: Professor Margaret Barry (Ireland), Dean Kelly Brownell (USA), Professor Sandra Eldridge (UK), Professor Jillian Francis (UK), Dr. Wendy Hardeman (UK), Professor Carl May (UK), Professor Susan Michie (UK), Professor Brian Oldenburg (Australia)Professor Sharon Simpson (UK), Professor Mark Suhrcke (UK) and Professor Robert West (UK).

Symposiumin tieteellinen toimikunta: Assistant Professor, Chair of the Scientific Committee Nelli Hankonen, Director General Emeritus Pekka Puska, Research Director Pilvikki Absetz, Professor Mikael Fogelholm, Research Professor Elina Hemminki, Research Professor Ilmo Keskimäki, Senior Medical Officer Päivi Santalahti and Research Professor Antti Uutela.

Tapahtumaa voi seurata sosiaalisessa mediassa aihetunnisteilla #DSymposium ja #D10th.