Ajankohtaiset

Hae lääketieteen opetuksen apurahaa!

Duodecim myöntää apurahoja lääketieteen opetusta sekä oppimisen arviointia ja vaikuttavuutta koskeviin hankkeisiin lääkäreille ja lääketieteen opiskelijoille.

Opetuksen apurahoja jaetaan vuonna 2017 yhteensä 25 000 euroa. Apurahojen hakuaika päättyy 18.8.2017. Apurahojen jaosta päätetään syksyllä ja niiden saajat julkistetaan seuran vuosipäivän symposiumissa 17.11.2017.

Osa apurahoista jaetaan tutkimusapurahoina ja osa matka-apurahoina kongresseihin, joiden aiheena on lääketieteen koulutus. Apurahoja on mahdollista hakea myös yliopistojen ja perusterveydenhuollon koulutusyhteistyön kehittämiseen. Koulutusyhteistyön kehittämishankkeisiin tarkoitettua apurahaa voi hakea perusterveydenhuollossa tai yliopistosairaalan piirissä toimiva lääkärien kouluttaja tai työryhmä.

Hakulomakkeet ja lisätietoja apurahojen hakemisesta löydät täältä.