Etsimme käytettävyysasiantuntijaa

Haemme käytettävyysasiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen suunnittelemaan palveluitamme. Tehtävä on äitiysvapaan sijaisuus ajalle 1.9.2017-30.8.2018. Tarjoamme viihtyisän työympäristön, hyvät työpaikkaedut sekä kilpailukykyisen palkan. Osana ammattitaitoista it-tiimiämme sinulla on loistavat mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen mielenkiintoisella toimialalla.

Suomalainen Lääkäriseura Duodecim on Suomen suurin tieteellinen yhdistys, joka kehittää lääkärin ammattitaitoa ja käytännön työtä täydennyskoulutuksen, julkaisujen ja tutkimusapurahojen avulla. Kustannus Oy Duodecim julkaisee lääkäreille ja muille terveydenhuollon ammattilaisille suunnattuja oppi- ja käsikirjoja sekä tietokantoja päivittäisen työnteon tueksi. Tarjoamme myös luotettavaa ja ymmärrettävää tietoa terveydestä ja sairauksista suurelle yleisölle. Duodecim-konsernissa työskentelee noin 150 ammattilaista.

Odotamme sinulta vahvaa osaamista ja työkokemusta seuraavista:

  • käyttäjälähtöinen vaatimusmäärittely – tunnistat käyttäjien tarpeet ja muunnat ne vaatimuksiksi
  • käyttöliittymien suunnittelu – suunnittelet laadukkaita käyttöliittymiä sekä kommunikoit suunnitelmasi asiakkaille ja tiimillesi rautalankamallein ja prototyypein
  • käytettävyystutkimus – järjestät käytettävyystestauksia ja käyttäjätutkimuksia erilaisin menetelmin

Katsomme eduksi:

  • front-end -osaaminen
  • graafinen suunnittelu
  • projektien johtaminen

Olet tottunut tekemään työsi suunnitelmallisesti ja vastuullisesti. Sinulla on hyvät suulliset ja kirjalliset vuorovaikutustiedot, osaat kommunikoida sekä asiakkaiden että tiimisi kanssa.

Mikäli tunnet olevasi hakemamme henkilö ja yllä mainitut ominaisuudet sopivat sinuun, lähetä hakemus 23.7.2017 mennessä osoitteeseen riitta.kahelin@duodecim.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehittämispäällikkö Riitta Kahelin, riitta.kahelin@duodecim.fi.