Ajankohtaiset

Osallistu Duodecim-lehden Vinkistä vihiä -kilpailuun

Vinkistä vihiä on Aikakauskirja Duodecimin luetuimpia osastoja. Vinkistä vihiä -artikkeleissa lukija pyrkii potilastapauksen kuvauksen ja annettujen vihjeiden perusteella päättelemään, mitä ongelman ratkaisemiseksi tulisi seuraavaksi tehdä.

Osallistu kilpailuun ja lähetä oma ehdotuksesi Vinkistä vihiä -artikkeliksi! Vinkistä vihiä -kirjoituksen aihe voi olla harvinainen tauti tai arkinen oivallusta vaativa tapaus. Kirjoitukseen kuuluu kysymys- ja vastausosa. Kysymysosassa tulee olla riittävästi vihjeitä, jotka johdattavat lukijan oikeille jäljille. Osien sanamäärä saa olla yhteensä enintään 400 sanaa.

Käsikirjoitus tulee lähettää Aikakauskirja Duodecimin toimitukseen Lauri Saarelalle (lauri.saarela(at)duodecim.fi) sähköpostitse viimeistään 31.8.2017. Viestikenttään tulee kirjoittaa VINKKIKILPAILU ja ehdotukseen tulee liittää kirjoittajan tai kirjoittajien yhteystiedot, mukaan lukien sähköpostiosoite.

Aikakauskirjan lääketieteellinen toimitus arvioi kilpailuun lähetetyt kirjoitukset (ilman kirjoittajatietoja). Parhaat vinkit palkitaan rahapalkinnoin ja jokainen hyväksytty kirjoitus julkaistaan Duodecim-lehdessä.