Lääkärien Koulutuskalenteri on uudistunut

Lääkärien koulutuskalenterissa on vuosittain yli 500 lääkäreille suunnattua koulutustilaisuutta ympäri Suomen sekä verkkokursseja. Koulutuskalenterin palvelualustan ja ulkoasun uudistus mahdollistaa ilmoittajille ja käyttäjille entistä monipuolisemman käytön.

Uutena ominaisuutena kalenteriin on tuotu lääkärin ammatillisen kehittymisen osa-alueet, joiden avulla omaa osaamista voi kehittää laaja-alaisesti. Osaamisalueet ovat lääketieteellinen osaaminen, tiedonhallinta ja oppiminen, vuorovaikutustaidot, yhteistyötaidot, professionalismi, johtaminen ja terveyden edistäminen. Koulutusta voi hakea myös osaamisalueen mukaan.  Kesäkuussa Koulutuskalenteriin tuodaan myös mahdollisuus jakaa tapahtuman Facebookissa, Twitterissä ja Google+:ssa. Käyttäjä voi myös lisätä koulutuksen suoraan omaan kalenteriinsa.

Uuden Koulutuskalenterin käyttöönotto ei vaadi erillisiä toimenpiteitä, vanha osoite ja käyttäjätunnukset toimivat samalla tavoin kuin ennenkin. Ilmoittaminen Koulutuskalenterissa on helppoa ja ilmoituksia voi jättää Lääkärilehteen ja Koulutuskalenteriin. Aiemmat vanhat ilmoitukset säilyvät näkyvillä uudistuksen jälkeen. Ilmoitusten hyväksyminen säilyy ennallaan.  Koulutuskalenteri on osoitteessa http://koulutuskalenteri.promedico.fi.

Lääkäriliitto ja Suomalainen Lääkäriseura Duodecim aloittivat Koulutuskalenterin julkaisemisen 1980-luvulla, sähköiseksi se muuttui 2000-luvulla. Nyt kalenteria pitää yllä lääkärijärjestöjen yhteinen Pro Medico.