Ajankohtaiset

Duodecimin verkkokoulutukset siirtyvät Oppiporttiin

Lääkäriseura Duodecimin ja Kustannus Oy Duodecimin tuottamat verkkokurssit löytyvät elokuusta 2017 alkaen Oppiportista.

Duodecimin verkkokursseja on aikaisemmin julkaistu sekä Duodecimin kotisivuilla, että Oppiportissa. Jotta voisimme palvella jäseniämme ja asiakkaitamme entistä paremmin, löytyvät verkkokurssit jatkossa yhdestä osoitteesta: www.oppiportti.fi.

Oppiportin käyttöoikeus on hankittu kattavasti Suomen terveydenhuollon ammattilaisille ja opiskelijoille. Oppiportin maksullisten sisältöjen lisäksi palvelusta löytyy verkkokursseja, jotka ovat kaikkien vapaassa käytössä. Oppiportti sisältää verkkokurssien lisäksi myös oppikirjoja, luentoja, laiteajokorttiaineistoja, videoita sekä koulutuskokonaisuuksia.

Oppiporttiin luodaan jatkuvasti uutta ja kiinnostavaa aineistoa tukemaan terveydenhuollon ammattilaisten täydennyskoulutusta. Tervetuloa tutustumaan!