Ajankohtaiset

Opiskelija, tule mukaan Duodecimin viestintävaliokuntaan!

Duodecimin viestintävaliokuntaan haetaan uutta opiskelijajäsentä kaudelle 2017-2019.

Suomenkielisen lääketieteen viestintä on alusta asti kuulunut Duodecimin tehtäviin. Seuran viestintää ja julkaisutoimintaa ohjaa viestintävaliokunta, johon haemme nyt edustajaa tuomaan esiin erityisesti opiskelijoiden näkemyksiä.

Viestintävaliokunnan jäsenenä pääset suunnittelemaan, ohjaamaan ja seuraamaan Duodecim-lehden, Hyvä Terveys -lehden, Kustannus Oy Duodecimin ja Lääketieteen sanastolautakunnan toimintaa. Valiokunta kokoontuu Helsingissä 1-3 kertaa vuodessa. Duodecim korvaa matkakustannukset.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi viimeistään perjantaina 15.3.2017 osoitteeseen viestinta@duodecim.fi. Viestintävaliokunnan jäseneksi voivat hakea Duodecimin opiskelijajäsenet.