Ajankohtaiset

Hae apurahaa lääketieteen koulutuksen AMEE-kongressiin!

Suomalainen Lääkäriseura Duodecim myöntää apurahoja lääkäreille ja lääketieteen opiskelijoille AMEE-kongressiin. Lääketieteen koulutuksen tieteellinen AMEE-kongressi järjestetään elokuussa Helsingissä.

AMEE-kongressin apurahoja myönnettäessä etusijalla ovat hakijat, joilla on kokouksessa esitelmä, posteri tai abstrakti. Abstraktien viimeinen jättöpäivä on 6.2.2017. Duodecimilta voi hakea apurahaa 31.3. saakka. Ohjeet apurahan hakemiseen löydät täältä. Edullisemmalla Early Bird -hinnalla voi ilmoittautua vielä 19.5.

AMEE-kongressi järjestetään Helsingissä 26.–30.8.2017 yhteistyössä AMEE-organisaation, Messukeskuksen ja Visit Helsingin kanssa. Duodecimillä on aktiivinen rooli tapahtuman ja sen sisällön tuottamisessa.

Kansainvälinen lääketieteen oppimista ja koulutusta käsittelevä AMEE:n (The Association for Medical Education in Europe) vuosittainen kongressi on vakiinnuttanut paikkansa lääketieteen ja terveydenhoidon koulutuksen parissa toimivien opettajien, kouluttajien, tutkijoiden, hallinnon ihmisten ja opiskelijoiden kesken. Kongressi antaa mahdollisuuden verkostoitua, päivittää osaamista, kuunnella ja keskustella koulutuksesta eri näkökulmista. Osallistuja voi valita ohjelmasta kiinnostuksensa mukaan työpajoja ja kursseja ja esitellä omaa työtään postereiden tai lyhyiden esitelmien kautta.

Ilmoittaudu mukaan tästä.

Lisätietoa