Seminaari: Tukiko kuntoutuksen suorapäätöskokeilu asiakaspolkua?

KOPPI KUNTOUTUKSESTA -projektissa kokeiltiin mallia, jossa asiakas sai kuntoutuspäätöksen suoraan terveydenhuollon vastaanotolta, ilman erillistä hakemusta Kelaan. Samalla kehitettiin joustavan, oikea-aikaisen ja nopeamman asiakaspolun toimintamallia Kelan harkinnanvaraiseen kuntoutukseen ohjautumisessa.

Projektin loppuseminaarissa 16.11.2016 esitellään, kuntoutukseen ohjautumisen ja suorapäätöksen toimintamalli sekä Kuntoutussäätiön toteuttaman arviointitutkimuksen tulokset ja kehittämissuositukset.

Näkökulmia ja kokemuksia aiheesta esittävät kehittämisprojektissa mukana olevat perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja työterveyshuollon toimijat, arviointitutkimuksen tutkijat sekä Kelan kuntoutuksen ja ratkaisutyön asiantuntijat.

Seminaari järjestetään 16.11.2016 klo 8:30 – 15:00 Kelan päätoimitalossa, Nordenskiöldinkatu 12, Helsinki.

Tutustu seminaarin ohjelmaan ja ilmoittaudu viimeistään 11.11.2016. Tilaisuus on maksuton.

Seminaaria voi seurata myös live-videolähetyksenä verkossa.