Etsimme sovelluskehittäjää

Duodecim julkaisee lääketieteellistä tietoa verkkopalveluina, terveydenhuollon järjestelmiin integroituina ratkaisuina sekä painotuotteina. Duodecimin tietotuotteet ovat jokaisen maamme terveydenhuollon ammattilaisen päivittäisessä käytössä. Kansalaisille suunnatuissa verkkopalveluissamme, kuten Terveyskirjastossa, avataan yli 50 miljoonaa artikkelia vuodessa. Duodecim on tutkimusnäyttöön perustuvan lääketieteellisen tiedon johtava tuottaja.

Haemme nyt ammattitaitoista ja kokenutta full-stack sovelluskehittäjää vakituiseen työsuhteeseen. Työssäsi kehität työkaluja ja palveluja niin terveydenhuollon ammattilaisten kuin kansalaistenkin tarpeisiin. Tarjoamme viihtyisän työympäristön Helsingin ydinkeskustassa, hyvät työsuhde-edut sekä kilpailukykyisen palkan. Osana ammattitaitoista it-tiimiämme sinulla on loistavat mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen mielenkiitoisella ja mielekkäällä toimialalla.

Odotamme sinulta seuraavaa osaamista:

modernit web-teknologiat (JavaScript, HTML5, CSS3)
Node.js
REST- ja Web Service -rajapinnat
SQL

Katsomme eduksi seuraavat:

XML-osaaminen
LDAP-protokolla
PL/SQL
WordPress + php-ohjelmointi
pilviarkkitehtuurien tuntemus
automaattitestaus, versionhallinta, dokumentointi

Olet tottunut tekemään työsi suunnitelmallisesti ja vastuullisesti. Olet intohimoinen koodari, mutta sinulla on myös hyvät vuorovaikutustaidot, jotta osaat kommunikoida sekä asiakkaiden että tiimisi kanssa.

Mikäli tunnet olevasi hakemamme henkilö ja yllä mainitut ominaisuudet osuvat sinuun, käy täyttämässä hakemus osoitteessa www.banssi.fi.

Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Lisätietoja työtehtävästä antaa:

Mikko Strömberg, mikko.stromberg(at)banssi.fi