Ehdota Kulttuuripalkinnon saajaa

Duodecim-seura jakaa joka toinen vuosi Kulttuuripalkinnon yhdelle tai useammalle henkilölle, joka on merkittävästi edistänyt terveyden, sairauden ja kulttuurin välisten yhteyksien ymmärrystä.

Palkinto luovutetaan Duodecim-seuran Terveyttä taiteesta -seminaarissa Savonlinnassa 19.7.2016, ja sen suuruus on 10 000 euroa. Ehdotukset palkinnon saajaksi voi tehdä Duodecim-seuran jäsen, jäsenyhdistys, muu yhteisö tai palkinnon valitsijavaliokunta.

Ehdotukseen tulee liittää ehdokkaan tai ehdokkaiden henkilötiedot, perustelut sekä tiedot niistä ansioista, joiden nojalla palkintoa haetaan. Ehdotukset pyydetään jättämään 15.4.2016 mennessä Duodecim-seuran toimistoon, PL 713 (Kalevankatu 11 A), 00101 Helsinki. 
Tiedusteluihin vastaa pääsihteeri Matti Rautalahti, matti.rautalahti(at)duodecim.fi.

Aiemmin kulttuuripalkinnon ovat saaneet Sairaan Hyvä Filmifestivaali, Sairaalaklovnit ry, professori Seppo Seitsalo, musiikkiterapeutti Hanna Hakomäki, näyttelijä Jussi Lehtonen, Lux Humana -työryhmä, valokuvaaja Miina Savolainen, taiteilija Rafael Wardi, kirjailija, psykiatri Claes Andersson sekä näyttelijä, ohjaaja Kari Heiskanen.