Lääkärin Nimikirjan toiminta loppuu, siirrä tietosi Taitoni.fi-palveluun!

Duodecimin jäsenten sähköinen ansioluettelo ja koulutuksen seurannan väline Lääkärin Nimikirja poistuu käytöstä vuoden 2015 lopussa. Lääkärin Nimikirjan korvaa lääkärien ammatillista kehittymistä tukevan Pro Medico -yhdistyksen Taitoni.fi-palvelu.

Lääkärin Nimikirjaan tallennetut tiedot voi siirtää Taitoni.fi-palveluun kirjautumalla Taitoni.fi-palveluun ja valitsemalla sieltä tietojen siirron Lääkärin Nimikirjasta. Siirron jälkeen tiedot poistuvat Lääkärin Nimikirjasta, eikä kirjautuminen sinne ole enää mahdollista.

Lääkärin Nimikirjasta siirretään Taitoni.fi-palveluun tiedot tutkinnoista, apurahoista, opiskelutapahtumista, julkaisuista ja luottamustehtävistä. Osoite- ja erikoistumistietoja ei siirretä, vaan ne tulevat Taitoni.fi-palveluun Suomen Lääkäriliiton jäsenrekisteristä. Lääkärin Nimikirjasta Taitoni.fi-palveluun tuodut tiedot erottuvat omalla tunnuksellaan.

Taitoni.fi sisältää muun muassa sähköisen koulutuskalenterin ja ansioluettelon. Käyttäjä kirjaa palveluun oppimisensa ja osaamisensa linkittäen nämä koulutuskalenterin kautta omaan ansioluetteloonsa. Taitoni.fi-palvelun CV-työkalun avulla käyttäjä voi tallentaa CV:hen tarvittavia tietoja ja tulostaa CV:n tarvittaessa. Työkalun tiedot ovat valtaosin samoja kuin Duodecimin Nimikirjan.

Mikäli Lääkärin Nimikirjan käyttäjä ei halua siirtyä käyttämään Taitoni.fi-palvelua, voi omat tiedot ladata talteen Lääkärin Nimikirjasta CV:n muodossa. Kun Lääkärin Nimikirjan toiminta loppuu 31.12.2015, ei sinne tallennettuja tietoja ole saatavilla tämän jälkeen.

Kirjautuminen Taitoni.fi-palveluun tapahtuu osoitteessa Taitoni.fi. Sivustolla olevista videoista ja ohjeista saa apua tietojen siirron tekemiseen.

Taitoni.fi-palvelu on maksullinen, ja sen vuosimaksu on 40 euroa. Opiskelijoille palvelu on ilmainen.

Lue lisää Taitoni.fi-palvelusta täältä ja täältä.
Lisätietoja tietojen siirrosta: palaute(at) promedico.fi