Ilmoittautuminen käynnissä: Lääkärikouluttajien kesäkoulu

Lääkäreiltä vaaditaan yhä monialaisempaa osaamista. Siksi myös lääkärikouluttajan tai -ohjaajan ammattitaidon ja valmiuksien kehittäminen on tärkeää. Lääkärikouluttajien kesäkoulu tarjoaa lääketieteen ohjaamisen parissa työskenteleville ja siitä kiinnostuneille mahdollisuuden pedagogisen osaamisen kehittämiseen.

Kehity kouluttajana

Koulutuksessa perehdytään tänä vuonna mm. aktivoiviin menetelmiin ja tutkivaan oppimiseen. Koulutus tarjoaa mahdollisuuden kehittyä kouluttajana, saada ohjaajan työnohjausta ja kehittää omia hankkeita ryhmän synergiaa hyödyntäen.

Koulutus on osa lääkärikouluttajan erityispätevyyttä, joka tarjoaa lääkäreille jäsennellyn, nykyaikaisen tavan kehittää osaamistaan koulutus- ja kehittämistehtävissä, mutta soveltuu kaikille opettamisesta ja ohjaamisesta kiinnostuneille.

Lääkärikouluttajien kesäkoulu 12.-14.8.2015 Virossa, Vihulan kartanossa.

Tule tutustumaan uusiin pedagogisiin menetelmiin, verkostoitumaan ja oppimaan yhteisöllisesti. Katso lisätietoja ja ilmoittaudu!