Laadukasta palvelua yhdistysjäsenillemme

Duodecim-seuralla on yhdistysjäseniä kaikkiaan 113. Viiden yhdistysjäsenen asialla työskentelee neljä täysipäiväistä toimistonhoitajaa vastaten taloudesta, hallitus- ja kokoustoiminnasta, jäsenasioista sekä viestinnästä. Tämän lisäksi nelikko järjesti vuoden 2018 aikana 25 koulutustapahtumaa erikoislääkäriyhdistyksille. Tilaisuuksissa nähtiin 148 luennoitsijaa ja 2436 osallistujaa.

Ihmiset innostavat, monipuoliset tehtävät haastavat ja motivoivat
Mukavaa työssä on sen itsenäisyys ja monipuolisuus sekä hallitusjäsenten sitoutuneisuus tehtäväänsä, sanoo Riitta Keinänen, Suomen Työterveyslääkäreiden toimiston- ja gastrokirurgien taloudenhoitaja.
Haastavaa on, kun pitää hallita vähän kaikkea yhdistyksen ja säätiöiden toiminnasta, apurahoista yhdistyslakiin. Tehtävien vaihtelevuus on kuitenkin mukavaa, summaa Marketta Kaunisto, Gastroenterologiayhdistyksen sekä Vatsatautien tutkimussäätiön ja Suomen Lääketieteen Säätiön toimistonhoitaja.
Haasteena on tehdä mielenkiintoisia jäsenetuja, jotta jäsenet tuntevat, että heidän kannattaa kuulua yhdistykseen. Pidän siitä, että minulla on kokonaisuus hoidettavana kotisivuista tilinpäätökseen, kommentoi Anne Teeriaho, perinatologien toimistonhoitaja.
Mukavinta on uusien ihmisten kohtaaminen ja uusien työtehtävien oppiminen sekä työn itsenäisyys, joustavuus ja kivat kollegat, luettelee Tarja Junttila, gastrokirurgien ja HSDS:n toimistonhoitaja.

 

Duodecimin yhditysjäsenet >>