Koulutus

Duodecimin verkkokurssit

Haluatko opiskella ajasta ja paikasta riippumatta, omassa tahdissa ja oman kiinnostuksen mukaisesti? Tutustu Duodecimin laajaan verkkokoulutustarjontaan!

Lääkäriseura Duodecimin ja Kustannus Oy Duodecimin tuottamat verkkokurssit löytyvät elokuusta 2017 alkaen Oppiportista. Duodecimin verkkokursseja on aikaisemmin julkaistu sekä Duodecimin kotisivuilla, että Oppiportissa. Jotta voisimme palvella jäseniämme ja asiakkaitamme entistä paremmin, löytyvät verkkokurssit jatkossa yhdestä osoitteesta: www.oppiportti.fi.

Duodecim tuottaa verkkokursseja lääkäreiden, lääketieteen opiskelijoiden ja terveydenhuollon ammattilaisten osaamisen kehittämiseksi. Duodecimin verkkokursseissa laajat tekstiosuudet on korvattu havainnollisella multimedialla: opetusmateriaalina käytetään tekstin lisäksi videoita, podcasteja ja interaktiivisia harjoituksia. Voit esimerkiksi katsoa videoita toimenpiteistä, etsiä kuvista löydöksiä sekä testata osaamistasi tentin avulla.

Duodecimin verkkokoulutukset löydät Duodecimin Oppiportti-palvelusta. Oppiportin käyttöoikeus on hankittu kattavasti Suomen terveydenhuollon ammattilaisille ja opiskelijoille. Oppiportin maksullisten sisältöjen lisäksi palvelusta löytyy verkkokursseja, jotka ovat kaikkien vapaassa käytössä. Oppiportti sisältää verkkokurssien lisäksi myös oppikirjoja, luentoja, laiteajokorttiaineistoja, videoita sekä koulutuskokonaisuuksia. Oppiporttiin luodaan jatkuvasti uutta ja kiinnostavaa aineistoa tukemaan terveydenhuollon ammattilaisten täydennyskoulutusta. Tervetuloa tutustumaan!