Lääkäripodi – Annin ja Jennin terveyspodcast sinulle, joka olet kiinnostunut terveydestäsi

Lääkäripodissa nuoret lääkärit Anni Saukkola ja Jenni Puoliväli keskustelevat asiantuntijavieraidensa kanssa ajankohtaisista terveysteemoista. Podcast on Jennin ja Annin käsialaa ja tuotettu Duodecimin tuella.

Kahdeksanosaisessa podcast-sarjassa ruoditaan viikoittain vaihtuvan asiantuntijavieraan kanssa ajankohtaisia terveysaiheita ja mietitään, mikä on terveyden kannalta oikeasti oleellista.

Anni ja Jenni ovat osa Tiedenaiset-yhteisöä ja aktiivisia lääkäreitä somessa. He tuovat rohkeasti asiantunijaäänensä osaksi sosiaalisen median terveyskeskustelua, erityisesti Instagramissa.

Podcast on suunnattu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita omasta terveydestään. Lääkäripodissa ei ole tyhmiä kysymyksiä ja vastauksetkin ovat ymmärrettäviä. Jaksoissa Jenni ja Anni keskustelevat asiantuntijavieraiden kanssa mm. mielenterveydestä, uniongelmista, flunssasta, ravitsemuksesta ja liikunnasta.

Kuuntele Lääkäripodin ensimmäinen jakso Acastista tai Spotifysta, löydät podcastin myös muilta yleisiltä podcast-alustoilta, kuten Apple Podcasteista.