Arvonnat

Pääsiäisarvonta

Duodecim-sovelluksen pääsiäiskampanja

Lataa Duodecim-sovellus ja 30.4.2019 mennessä ja voit voittaa Honor 10 -älypuhelimen.

Arvonnan säännöt

Arvonnan järjestää Suomalainen Lääkäriseura Duodecim (Duodecim).

Duodecimin jäsenet voivat osallistua arvontaan lataamalla App Store tai Google Play -sovelluskaupasta Duodecim-sovelluksen 30.4.2019 mennessä.

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan Honor 10 -älypuhelin (1 kpl). Arvo on noin 300 euroa. Arvonta suoritetaan 2.5.2019 Duodecimin toimistolla Kalevankatu 11 C, 00100 Helsinki ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai toiseksi tuotteeksi. Duodecim maksaa arpajaisveron.

Arvontaan osallistuja, huomioithan tämän:
Mikäli voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa arvontapäivästä, arvotaan uusi voittaja. Järjestäjällä on oikeus poistaa kilpailusta sellaiset osallistujat, jotka pyrkivät väärinkäyttämään kilpailua tulosten tai arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi.

Arvontaan saavat osallistua luonnolliset henkilöt. Osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Duodecimin työntekijät ja heidän perheensä eivät kuitenkaan voi osallistua arvontaan.

Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan rajoittuu kilpailun kohteena olevan palkinnon määrään ja arvoon. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen tai sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista pois lukien arpajaisvero, jonka maksaa järjestäjä.

Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä tällä verkkosivulla.