Haussa terveydenhuollon huippuosaajia – Varmista avoimien työpaikkojesi näkyvyys Terveysportissa

Ilmoittaja, kysy edullista vuosisopimusta, joka sisältää rajoittamattoman määrän rekrytointi-ilmoituksia terveydenhuollon toimijoiden aitiopaikalla, Terveysportissa. Ilmoitukset ovat linkitettävissä palvelustamme suoraan yrityksenne verkkosivulle. 

Terveysportin Avoimet työpaikat -palvelu on kohtaamispaikka sekä työnantajille että työntekijöille. Terveysportin etusivulle tehdään päivittäin yli 50 000 käyntiä ja sen käyttäjinä terveydenhuollossa ovat sekä julkinen että yksityinen sektori. 

Vuosisopimusasiakkaat saavat 30 % alennuksen banneripaikasta Avoimet työpaikat -palvelun etusivulla. 

Kysy lisää tai pyydä tarjous: tyopaikat@duodecim.fi 

Tutustu palveluun »


Terveysportti-palvelu on maksullinen. Kysy lisätietoja organisaatiokäyttöön terveysportti(at)duodecim.fi.