Tuotteet ja palvelut

eOmahoito kansalaisten tueksi

eOmahoitokirjasto tarjoaa kansalaiselle konkreettista tietoa elintapojen kohentamisesta sekä oman pitkäaikaissairauden hoidon ja seurannan toteuttamisesta.

eOmahoitokirjasto on pitkäaikaissairautta sairastaville potilaille koottu tietopankki, josta löytyy hyödyllistä tietoa ja tukea sairauden kotihoidon tueksi. Tekstit, videot ja verkkokurssit sisältävät oleellisen tiedon sairaudesta ja sen hoidosta sekä runsaasti käytännön neuvoja.

eOmahoitokirjastossa valotetaan myös erilaisten riskitekijöiden vaikutuksia terveyteen ja ohjataan riskejä vähentävien valintojen tekemiseen arjessa.

eOmahoitokirjasto koostuu pääosin Duodecimin Terveyskirjaston ja Terveysportin Pitkäaikaissairaudet-tietokantojen sisällöistä, opetusvideoista sekä verkkokoulutuksista. Palvelua täydennetään jatkuvasti, etenkin verkkokurssien ja videoiden tuotantoa lisätään.

eOmahoitokirjasto voidaan kytkeä osaksi sähköisiä terveyspalveluita niin terveydenhuollon ammattilaisten tukemiseksi hoidon ohjauksessa kuin sairastuneiden potilaiden omahoidon toteuttamiseksi.

Tiedustelut star(at)duodecim.fi.

eOmahoitokirjastoa julkaisee Kustannus Oy Duodecim.