Tuotteet ja palvelut

Duodecimin Omahoito -palvelu kansalaisten tueksi

Duodecimin Omahoito  -palvelu tarjoaa kansalaiselle konkreettista tietoa elintapojen kohentamisesta sekä oman pitkäaikaissairauden hoidon ja seurannan toteuttamisesta.

Duodecimin Omahoito -palvelu on pitkäaikaissairautta sairastaville potilaille koottu tietopankki, josta löytyy hyödyllistä tietoa ja tukea sairauden kotihoidon tueksi. Tekstit, videot ja verkkokurssit sisältävät oleellisen tiedon sairaudesta ja sen hoidosta sekä runsaasti käytännön neuvoja. Palvelussa valotetaan myös erilaisten riskitekijöiden vaikutuksia terveyteen ja ohjataan riskejä vähentävien valintojen tekemiseen arjessa.

Palvelu koostuu pääosin Duodecimin Terveyskirjaston ja Terveysportin Pitkäaikaissairaudet-tietokantojen sisällöistä, opetusvideoista sekä verkkokoulutuksista. Palvelua täydennetään jatkuvasti, etenkin verkkokurssien ja videoiden tuotantoa lisätään.

Duodecimin Omahoito -palvelu voidaan kytkeä osaksi sähköisiä terveyspalveluita niin terveydenhuollon ammattilaisten tukemiseksi hoidon ohjauksessa kuin sairastuneiden potilaiden omahoidon toteuttamiseksi.

Tiedustelut star(at)duodecim.fi.

Palvelua julkaisee Kustannus Oy Duodecim.