Pitkäkin parisuhde voi kukoistaa – uutuuskirjasta uusia ajatuksia yhdessä olemiseen

Ovatko tuoreen rakastumisen tunteet mahdollisia pitkässä parisuhteessa? Muuttuuko suhde ajan mittaan väistämättä toverilliseksi rakkaudeksi? Psykologi, hypnoterapeutti Jouni Luukkalan mielestä ei. Uutuuskirjassaan Kukoistava parisuhde – rakkaussuhteen psykologia hän herättelee pohtimaan ja purkamaan parisuhteesta esitettyjä väitteitä ja myyttejä.  Tavoitteena on välttää käskyjä ja ohjeita ja sen asemesta valottaa parisuhteen eri vivahteita.

Kukoistava parisuhde -kirja haastaa tavoittelemaan unelmaa pitkästä, täydestä parisuhteesta. Parisuhdetta voi ymmärtää paremmin, kun tietää perusteet yksilön yleisen kehityksen lainalaisuuksista, parisuhteen vaiheista ja erityisesti seikoista, jotka edesauttavat suhteen kukoistamista, rakkaudellisen seksuaalisuuden ylläpitämistä alkuhuuman jälkeenkin. Kirjassa on oma lukunsa myös suhteen päättymisestä.

Kirjan keskiössä ovat parisuhteen lainalaisuudet sekä vuorovaikutus- ja viestintätaidot. Lukijalle esitetään pohdittavaksi parisuhteeseen liittyviä kysymyksiä, joiden avulla omaa parisuhdetta voi tutkia.

Tervetuloa Kustannus Oy Duodecimin järjestämään tiedotustilaisuuteen, jossa julkistetaan Jouni Luukkalan uutuuskirja Kukoistava parisuhde – rakkaussuhteen psykologia

 

keskiviikkona 8.4.2015 klo 10

Kalevankatu 11 A, 2. krs., Helsinki

Ilmoittautumiset 1.4. mennessä osoitteeseen viestinta@duodecim.fi

Arvostelukappalepyynnöt osoitteeseen kirjat@duodecim.fi

Tietoa tekijästä
Psykologi, hypnoterapeutti Jouni Luukkala (s. 1961) on toiminut erilaisissa psykologin tehtävissä vuodesta 1989 alkaen. Nykyisin hän työskentelee työterveyshuollossa. Työskentelyote on ratkaisukeskeinen. Tekijältä on aiemmin ilmestynyt mm. Jaksaa, jaksaa, jaksaa – työhyvinvointitaitojen kirja (2011).

Kukoistava parisuhde – rakkaussuhteen psykologia
Jouni Luukkala
Kustannus Oy Duodecim, 1. painos 2015
ISBN 978-951-656-521-0
e-kirja: ISBN 978-951-655-118-3

Lisätietoja:

psykologi, hypnoterapeutti Jouni Luukkala, p. 040 561 9556, jouni.luukkala@saunalahti.fi

viestintäpäällikkö Outi Romero, p. 040 7567 134, outi.romero@duodecim.fi

Suomalainen Lääkäriseura Duodecim  on vuonna 1881 perustettu tieteellinen yhdistys, joka kehittää lääkärin ammattitaitoa ja käytännön työtä täydennyskoulutuksen, julkaisujen ja apurahojen avulla. Seuraan kuuluu yli 21 000 lääkäriä ja lääketieteen opiskelijaa sekä 100 jäsenyhdistystä.
Kustannus Oy Duodecim  julkaisee lääkäreille ja muille terveydenhuollon ammattilaisille suunnattuja oppi- ja käsikirjoja sekä tietokantoja päivittäisen työnteon tueksi. Tarjoamme myös luotettavaa ja ymmärrettävää tietoa terveydestä ja sairauksista suurelle yleisölle